Wydoimy krowę i zabierzemy się za przygotowywanie domowych serów, nie tylko białych ale i podpuszczkowych. Będzie okazja zobaczenia jak się robi ser żółty oraz jakie są sposoby przechowywania serów aby były zawsze świeże. Gwarantujemy, iż nie ma nic lepszego niż własnoręcznie przygotowany nabiał. A czy wiecie, że z serwatki też zrobimy serek, którego smak będzie Wam towarzyszył przez długi czas, a po powrocie do domu zaczniecie eksperymentować ze smakami oraz twardością serów?
Polub nas na Facebook’u
Kategorie
- Aktualności (13)
- Przepisy naszych Babć (4)
Ostatnie wpisy
Strony
- Agroturystyka na Mazowszu
- Atrakcje
- Decoupage czyli magia serwetkowa
- Dojenie krowy
- Grzybobranie
- Jazda Konna
- Kajaki
- Karaoke – śpiewać każdy może
- Kulig czyli sanie i sanki
- Ognisko i grill
- Pozostałe (z firm zewnętrznych)
- Strzelanie z łuku
- Szukanie Skarbu
- Wędkowanie
- Wikliniarstwo czyli wszystko o pleceniu
- Wyroby z gliny czyli ceramika
- Życie Pradawnego Człowieka
- Cennik
- Chrzciny, Komunie, Wesela
- Galeria Zdjęć
- Imprezy Dla Dorosłych
- Kontakt
- Nocleg
- Pieczenie Dzika
- Wypiek chleba
- Wyrób serów białych i żółtych
- Zielone Szkoły i wycieczki jednodniowe
- Wędzenie mięs i wyrób wędlin